Caravan
Nautic  Sealand

Ontdek onze diensten
IN ONZE UITGERUSTE OPSLAGPLAATS WORDEN CARAVANS, CAMPERS, WOONWAGENS, ROEIBOTEN, BOTEN EN RUBBERBOTEN MET ZORG BEWAARD. 24/7!

CARAVANS/CAMPERS

OPSLAG

WINTERSTELPLAATS

ONDERHOUD

REPARATIES

BRENGEN EN AFHALEN VAN CARAVANS

SLEEPDIENST MET TESTNUMMERPLAAT

CARAVANVERHUUR

AFBOUW EN OPBOUW VAN VERANDA'S

ONTVOCHTING MET ZOUT

TECHNISCHE ASSISTENTIE

GRATIS CONTROLE VAN DE MONOCOQUE

Interior Cleaning caravanROEIBOTEN

OPSLAG

WINTERSTELPLAATS

ONDERHOUD

REPARATIES

ANTIFOULING

TRANSPORT

TREKKEN EN SLEPEN

TRANSPORT 10X3

TECHNISCHE ASSISTENTIE

 

 

 Ons bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring biedt op een passionele manier professionele diensten en ondersteuning aan de vrijetijdssector.

Over ons

Caravan Nautic Sealand is een bedrijf met meer dan tien jaar ervaring, ontstaan uit de passie van eigenaar Paul Bertuol. Het bedrijf streeft ernaar op een professionele manier diensten en ondersteuning te bieden aan de vrijetijdssector. Wij zijn gevestigd in het oosten van Jesolo Lido op de Via Fornasotto nr. 19/1, in een gebied tussen de Piazza Milano en Piazza Torino op vijf minuten van de zee, in de provincie Venetië. In ons uitgeruste opslagplaats worden caravans, campers, woonwagens, roeiboten, boten en rubberboten met zorg bewaard. 24/7! Niets wordt aan het toeval overgelaten: het depot/de opslagplaats is verzekerd tegen brand en vandalisme.

Ons bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring biedt op een passionele manier professionele diensten en ondersteuning aan de vrijetijdssector.

Schrijf ons

 

Waar we zijn

Uitrit VENEZIA (VILLABONA): ringweg richting "Mare" of "Aeroporto" (wegwijzers naar Jesolo).
Uitrit NOVENTA DI PIAVE: Rijd door het centrum van S. Donà di Piave en neem de S.P.43 richting Jesolo.
Uitrit LATISANA: Rijd de S.P.42 (Jesolana) af richting Jesolo.
Eenmaal in de oude binnenstad van Jesolo gaat u via de brug over het Cavetta-kanaal. Ga richting "Lido di Jesolo zona est" en rijd de Ca' Gamba ongeveer 2 km af. Sla linksaf op de Via Correr en volg deze ongeveer 1 km. Sla linksaf en volg ongeveer 700 meter de via Fornasotto: draai af en rijd door tot bijna het einde en neem de eerste zijstraat links.